Våra lösningar

Vi har flertalet lösningar på de utmaningar som ledare, företagare och medarbetare möter i sitt arbetsliv. Vi skräddarsyr även paket, föreläsningar och program utefter dina behov.

Ledarskapsarenan

Ledarskapsarenan är en individuell och långsiktig ledarträning och utbildning, där du får avsätta kunskap till praktik direkt på din arbetsplats. Programmet utförs tillsammans med din personliga ledartränare.

Lead Forward

Denna rapport är för dig som önskar feedback om ditt ledarskap, från dina medarbetare. Feedbackanalysen ger dig en tydlig och aktuell överblick av hur ditt  team uppfattar sin ledarstil.                          

HERO-workshops

Är det dags att prioritera ditt teams välmående, att gå från ZERO till HERO? Med dessa fyra workshops kommer dina medarbetare att öka sitt psykologiska kapital, vilket är en nyckelfaktor för både välmående och prestation.

Ledarcoaching

Med invdividuell ledarcoaching skräddarsyr vi upplägget, för att det ska matcha dina behov och hjälpa dig att utvecklas och nå resultat.                                                                                                         

Medarbetarcoaching

Coaching för medarbetare är värdefullt när ni behöver stöd inom stress och välmående. Kanske går företaget igenom en omställning eller så finns det behov av externt samtalsstöd för en individ i teamet.

Föreläsning

Anpassad föreläsning inom välmående, ledarskap eller motivation, när ni vill ha inspiration och kunskap på er kick-off, personaldag eller hälsovecka. Tillsammans kommer vi överens om innehåll och upplägg!

FAQ

Svar på vanliga frågor

Vad är ledarträning?

Ledarträning handlar om att träna ditt ledarskap, för att du och dina medarbetare ska nå era uppsatta mål och skapa resultat. Se det som en personlig tränare, men istället för att bygga fysiska muskler, får du utmanas för att utveckla dina ledaregenskaper. Om du önskar gå programmet Ledarskapsarenan kommer du under 7-9 månader få du praktisk kunskap och insikter att använda i ditt dagliga ledarskap. Du träffar din tränare ungefär en gång i månaden, för att utmanas, reflektera över dina framsteg och för att förbereda dig inför nästa steg.

Vad är positiv psykologi?

”Positive psychology is the scientific study of what makes life most worth living” (Peterson, 2008)

Det är ett vetenskapligt fält med syfte att studera beteende, känslor och tankar med fokus på styrkor och välmående. Istället för att endast fokusera på att reparera det dåliga, handlar positiv psykologi om att bygga upp det som är bra och fungerar. Det kan tillämpas på individer, team, organisationer och samhället i stort.

Kan jag boka en skräddarsydd workshop?

Absolut! Ibland kanske du har specifika utmaningar inom teamet som du vill ta itu med. Med dina insikter om er unika situation, tillsammans med vår kunskap och erfarenhet, kan vi skapa en workshop som hjälper ditt team att ta nästa steg, utvecklas och samarbeta.

Har du fortfarande inte fått svar på dina frågor? Kontakta oss!

 

 

Hur ser ett upplägg med coaching ut?

Om du önskar enskild coaching för dig, eller anställd i din organisation, så skräddarsyr vi upplägget för att det ska passa dig och era behov. Är det coaching kopplat till ditt uppdrag som ledare är det vanligt med upplägg där vi träffas ca 1 gång i månaden under en längre tidsperiod. Är det coaching för medarbetare, i syfte att hantera stress eller stärka välmående, är det vanligt med 6-8 samtal då vi träffas varje eller varannan vecka. Vi kan även vara till stöd med samtal under omorganisationer och vid förändringar då personal påverkas psykiskt.

Fler faq kommer snart!

Men hör gärna av dig direkt om du har frågor!

Kontakta oss

Skicka ett meddelande till oss med din förfrågan, så återkommer vi till dig så snart som möjligt. Var noga att ange korrekt mail-adress!