Vi ses den 19/1 kl.12.00

På fredag nästa vecka ses vi över lunch för en inspirerande stund med Positive Provocation!

Under våren bjuder vi in coacher och coachande ledare att under fyra fredagsluncher träffas för att lära oss mer om coaching utifrån boken Positive Provocation, författad av Robert Biswas-Diener. Vi träffas den 19 jan, 9 feb, 1 mars & 22 mars!

Har du inte signat upp dig ännu? Gör det på en gång, det är gratis! KLICKA HÄR!

För att förbereda oss inför första träffen tänkte vi svara på några frågor som har dykt upp.

Hur långt behöver jag ha läst boken inför första tillfället? 🤓

Det är inte krav att läsa boken, men gör det gärna för egen skull i syfte att få ut mer av träffarna. Boken är indelad i fyra delar. På fredag nästa vecka fokuserar vi på del 1, Philosophies of Coaching (fram till sidan 52).

Jag deltar med en kollega i syfte att fortsätta diskussionen tillsammans, men en av oss kommer missa en av träffarna. Finns det möjlighet att ta del av inspelning i efterhand? 🤔

Vi kommer spela in introt av träffen och eventuellt outrot då vi samlar ihop oss. Inspelningen kommer sedan finnas tillgänglig för er under en begränsad tid. Även om vi spelar in så rekommenderar vi att ni deltar live när ni har möjlighet. Det blir så mycket mer givande i våra breakout-rooms och vi kan svara på frågor och funderingar live.

Vilken plattform kommer vi använda? 👩‍💻

Vi träffas över Zoom och det kommer vara ett vanligt mötesrum, vilket innebär att du kan ha kameran på. Länken till mötesrummet skickas ut via mail dagen innan. Lägg till oss som kontakt, så att mailet inte hamnar i skräpposten.

Om jag vill bjuda in en vän/kollega att delta, hur gör jag då? 😃

Be personen signa upp sig via länken nedan (kopiera och skicka till dem du tycker borde vara med!).

https://dashboard.mailerlite.com/forms/652739/105174850612496027/share

Ser verkligen fram emot att träffas nästa fredag! 🙌🏼

Relaterade nyheter