Välkommen till föreläsning i Linköping 28/2-2024

Född till ledare? Oavsett hur det är med den saken, så går de specifika förmågor och beteenden som utmärker en god ledare att träna. Men hur? 

Välkommen till en frukostföreläsning med Julia Karhu, beteendevetare, ledartränare och erfaren handledare inom motiverande samtal och tillämpad positiv psykologi. Under en fullmatad timme delar hon med sig av både evidensbaserad kunskap och praktiska tips för ledare som vill öka välmående och prestation på sin arbetsplats genom ett tydligt och tryggt ledarskap. 

Föreläsningen dyker ner i det destruktiva ledarskapet, som är vanligare än man kanske kan tro. Det passiva, låt gå-ledarskapet har de flesta medarbetare stött på. Men vilka specifika ledarskapsbeteenden räknas som destruktiva? Och viktigare – vilka konkreta handlingar och beteenden leder istället till både produktivitet och välmående? Vilken roll spelar psykologisk trygghet, och hur kan den tryggheten användas för att skapa resultat och mod att utmana status quo? 

Föreläsningen passar dig som är ledare eller chef, oavsett nivå och sammanhang, samt personer inom HR och organisations-/verksamhetsutveckling. 

07.30 Drop-in, frukost

08.00 Föreläsningen börjar 

Är du redo för att investera i ditt ledarskap? Läs mer om eventet och ANMÄL DIG HÄR!

Relaterade nyheter