Vi vill att du ska lyckas

Vi har flertalet lösningar på de utmaningar du som ledare möter i ditt arbetsliv. Har du frågor om våra tjänster får du gärna höra av dig, så återkopplar vi så snart vi kan!

Ledarskapsarenan

Ledarskapsarenan är en individuell och långsiktig ledarträning och utbildning, där du får avsätta kunskap till praktik direkt på din arbetsplats. Programmet utförs tillsammans med din personliga ledartränare.

Lead Forward

Denna rapport är för dig som önskar feedback om ditt ledarskap, från dina medarbetare. Feedbackanalysen ger dig en tydlig och aktuell överblick av hur ditt  team uppfattar sin ledarstil.                          

HERO-workshops

Är det dags att prioritera ditt teams välmående, att gå från ZERO till HERO? Med dessa fyra workshops kommer dina medarbetare att öka sitt psykologiska kapital, vilket är en nyckelfaktor för både välmående och prestation.

Ledarcoaching

Med invdividuell ledarcoaching skräddarsyr vi upplägget, för att det ska matcha dina behov och hjälpa dig att utvecklas och nå resultat.                                                                                                         

Medarbetarcoaching

Coaching för medarbetare är värdefullt när ni behöver stöd inom stress och välmående. Kanske går företaget igenom en omställning eller så finns det behov av externt samtalsstöd för en individ i teamet.

Föreläsning

Anpassad föreläsning inom välmående, ledarskap eller motivation, när ni vill ha inspiration och kunskap på er kick-off, personaldag eller hälsovecka. Tillsammans kommer vi överens om innehåll och upplägg!

Kontakta oss

Skicka ett meddelande till oss med din förfrågan, så återkommer vi till dig så snart som möjligt. Var noga att ange korrekt mail-adress!