För dig som är coach

Vi bidrar med ökad kunskap och tillgång till nya verktyg inom beteendevetenskap, positiv psykologi och neurovetenskap. Allt för att dina kunder och klienter ska få de bästa förutsättningarna för att lyckas nå sina mål.

Vi har både akademisk kunskap inom dessa områden och praktisk erfarenhet av att hjälpa människor nå sin största potential. Nu vill vi hjälpa dig att hjälpa andra!

Kurs inom emotionell intelligens – kommer snart

Genom positiv psykologi får du lära dig forskningsbaserad kunskap inom emotionell intelligens och tillgång till praktiska verktyg som hjälper dig att nå fram till dina klienter. Mer info kommer snart!

Grundkurs inom positiv psykologi – kommer snart

Vad är egentligen positiv psykologi och vad har det med forskning och vetenskap att göra? I denna kurs får du baskunskaper inom ämnet samt tips på hur du kan använda ämnet i dina coachsamtal.

Kurs inom motivation och måluppfyllelse

Kursen för dig som vill få verktyg och forskningsbaserad kunskap om hur du som coach på bästa sätt kan hjälpa din klient att inte bara sätta mål, utan även uppnå sina mål tack vare dig. Denna kurs är planerad att lanseras HT24.

Kontakta oss

Skicka ett meddelande till oss med din förfrågan, så återkommer vi till dig så snart som möjligt. Var noga att ange korrekt mail-adress!